MILOSTIĆ GRUPA d.o.o.

Nadzor i gradnja

O nama

NAŠE USLUGE ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

KONZALTING, NADZOR, GRAĐENJE I ZEMLJANI RADOVI


Tvrtka MILOSTIĆ GRUPA d.o.o. osnovana je u lipnju 2010. godine sa sjedištem u Zadru. Tvrtka je osnovana sa namjerom da svoje znanje i iskustvo stečeno u tuzemstvu i u Njemačkoj ponudi investitorima koji žele osigurati izgradnju/dovršetak svog stambenog ili poslovnog prostora kvalitetno i bez problema. Iako smo mlada tvrtka, zahvaljujući prethodno stečenom stručnom znanju, iskustvu te suradnji sa odabranim kooperantima, s punim povjerenjem nam možete povjeriti sve obveze od ishođenja dozvola za gradnju do primopredaje izgrađenih objekata.

U današnjem užurbanom i preopterećenom načinu življenja naše usluge nadzora i konzaltinga predstavljaju veliko rasterećenje i sigurnost za sve investitore.

Naše usluge konzaltinga podrazumijevaju organizaciju i vođenje projekta te kontrolu i koordinaciju svih sudionika u gradnji sa zajedničkim ciljem da Vaš projekt bude realiziran kvalitetno, prema Vašim željama i na vrijeme. Od početnog upoznavanja sa projektom, preko ishođenja dozvola, same gradnje do primopredaje objekata možete se u potpunosti osloniti na nas. Dobra organizacija, koordinacija i nadzor svih radova su ključ uspješnog i u konačnici ekonomski isplativijeg načina gradnje. Dugogodišnje iskustvo, poznavanje potražnje, zahtjeva i trendova u građevinarstvu omogućuju investitoru optimalnu kombinaciju financijske sigurnosti u projektu, poštivanja rokova pri izvedbi radova i kvalitete izvedenih radova.